Det nye tribunetaket på hovedtribunen tar form i disse dager, men om det blir helt ferdig til søndagens kamp - ja det gjenstår å se.

- Prosessen med taket har heldigvis tatt av, det har vært en lang og ganske tung prosess. Nå er vi nesten ferdig, og det er en gledens dag for Elverum fotball! Endelig kan vi tilby tak over hodet på Nordre langside, smiler en fornøyd daglig leder, Per Steinar Krogsæter.

Lørdag er det «Åpen dag» på Elverum stadion fra klokka 13.00 til 15.00.

- Det er et samarbeid med en herlig sponsor som heter OBOS. Vi ønsker å invitere folk til Elverum stadion, så de kan gjøre seg kjent med stadion og spillerne på A-laget. Vi har lagt opp ei enkel og fin rebusløype, med noen utfordringer og noen artige opplevelser. Vi deler ut ball, flaske og t-skjorte, til alle som klarer rebusoppgavene og de er slik at både bestemor og den minste fotballspilleren klarer oppgavene, lover Krogsæter.

håper på minst 200 på lørdag

Det er jo alltid vanskelig å spå hvor mange som dukker opp, men Krogsæter er optimist - som vanlig.

- Det bør jo dukke opp mange folk, og vi har i alle fall 200 baller, t-skjorte og flasker vi vil dele ut. Jeg håper vi får delt ut alt, og det starter klokka 13.00 og vi holder på til klokka 15.00, fortsetter han.

På søndag er det «Årets kamp» mot Fredrikstad i OBOS-ligaen og det er gratis inngang.

- Det blir jo «kronen på verket»! Da skal tribunetaket være klart, og vi møter Fredrikstad til seriekamp. Næringslivet i Elverum er med og sponser et visst kronebeløp pr. tilskuer, så vi håper at flest mulig møter opp på kamp. Portene åpner klokka 13.00 og det er masse gratis aktiviteter for barn og voksne, og vi har et eget serveringstelt med grill og musikk - så her blir det full fres på søndag! lover Krogsæter.

Kampstart er klokka 15.00 og det er ingen tvil om at Elverum fotball trenger poeng!

- Vi trenger 3 poeng og det ville toppe hele helga, sier Krogsæter.

- verdens enkleste dugnad!

Du vil også bidra økonomisk til klubben, bare ved å møte opp på kampen - og det er gratis inngang.

- Ja, dette er verdens enkleste dugnad! Du kan bare møte opp og sette deg på tribunen, så får klubben et visst kronebeløp rett i kassa fra næringslivet. Jeg håper flest mulig skjønner betydningen av det, og vil bidra på verdens enkleste dugnad - samtidig som de får se en god kamp, sier Krogsæter.

Og det er ingen tvil om at det er en viktig kamp på søndag, Fredrikstad ligger på plassen foran Elverum på tabellen.

- Slik det ser ut nå, er det Fredrikstad vi kjemper med for å beholde plassen i OBOS. Det er både tett og jevnt i bunnen av tabellen, men jeg skal ikke si at det er en helt avgjørende kamp på søndag. Men det er en veldig viktig kamp for oss, for å være med i kampen for å overleve i OBOS, sier en spent Krogsæter.