Trygve Ronny Braskerud (48) fra Våler kunne rope hurra for langt mer enn nasjonaldagen denne uka. Tirsdag kveld vant han nemlig lykkepotten i SolørRadioen og ElverumsRadioens radiobingo, og innkasserte utrolige 71.000 kroner dagen før 17. mai.

- Jeg har spilt bingo i mange år, men har aldri vært i nærheten av en slik gevinst før. Noen mindre premier har det blitt, men dette var helt enormt, sier Braskerud.

Selv om mesteparten av familien hans kommer fra Solør har han bodd store deler av livet i Oslo-området. I 2005 flyttet han til Våler, og radiobingo ble raskt en fin tradisjon i Solør.

- Det var veldig ålreit å vinne en slik sum. Jeg er uføretrygdet og pengene kommer veldig godt med. Noen store planer for de har jeg ikke, men jeg har en bil som skal på service. Videre har jeg lyst til å kjøpe meg et nettbrett og et par joggesko, smiler Braskerud.

40 VAR TALLET SOM GA LYKKE

Det var 40 som var lykketallet i tirsdagens radiobingo, og den heldige bingospilleren fra Våler satt igjen med tallet i flere trekk før det kom.

- Mange andre tall ble ropt opp, men ikke 40. Det er ikke førte gang jeg har sittet igjen med bare lykketallet, men denne gangen gikk det heldigvis min vei, sier Braskerud.

I tillegg til at radiobingoen er en viktig inntektskilde for SolørRadioen og ElverumsRadioen er det store premiesummer som blir utbetalt. I 2016 ble det utbetalt utrolige 741.550 kroner i premier i tirsdagsbingoen.