• APPARATER: Utøverne skal gjennomføre et program på apparatene på søndagens stevner.

Søndag klokka 12.00 vil det bli oppvisning med de aller yngste. Det er disse som ikke er gamle nok til å rangeres kan Bekken fortelle.

- Først klokka 12.00 er det en oppvisning med de aller yngste, fra åtte til 10 år. De har da en oppvisning, hvor alle klubbene i Hedmark er representert, sier Eli Bekken.

Øvelser etter program

Klokka 15.00 på søndag starter Cup 2 og KM for Hedmark. Da vil det være gode utøvere som hevder seg godt i turn-sporten som deltar.

- Søndagen klokka 15.00 starter KM og Cup 2 for de som er så gamle at de kan rangeres. Alle har øvelser i alle apparater og kjører et program som følger reglementet, sier Eli Bekken.

Det er et stort stevne og nå håper Bekken på at mage vil komme innom Turnhallen på Terningen Arena i helga.

Bredden er viktig

- Vi ønsker oss nok flere publikummere, men det er et godt turnmiljø i Elverum. Så vi skulle gjerne hatt litt mer publikum, sier Bekken.

Miljøet for turn er godt i Elverum, og det er mange gode turnere kan Eli Bekken fortelle.

- Vi må ha bredden for å kunne utvikle idretten, og har man toppene, så har vi bredden. Og har vi bredden, så får vi toppene, sier Eli Bekken.

Under søndagens arrangement kan man få se mange flotte turnere, fra hele Hedmark.

- Ja, kommer man til Terningen Arena på søndag, så vil det yre av liv i Turnhallen. Jeg oppfordrer alle til å komme en tur, dette er kjempemorsomt, sier en engasjert leder av Elverum Turn.