• SATTE REKORD: Aldri før har Pizzabakeren omsatt mer med en mobil pizzavogn før. Christian Eckbo hos Pizzabakeren Elverum har all grunn til å smile.

Noen konkrete besøkstall for Countryfestivalen på Vinstra har ikke arrangøren gått ut med, men trolig var det snakk om besøksrekord i festivalens 25. leveår.

På festivalcampen var det to elverumsbedrifter som sørget for å mette sultne festivalgjester. Potetbakern Elverum og Pizzabakeren Elverum hadde fullt trøkk gjennom nesten hele døgnet fra onsdag til søndag.

- Gjennom et godt samarbeid har Pizzabakeren og Potetbakern fått til et samarbeid som dekker både festivalene på Vinstra og Seljord. Jeg må innrømme at jeg aldri har vært på Vinstra før, men det var utrolig gøy å være der, sier Christian Eckbo hos Pizzabakeren Elverum.

Satte pizzarekord

Festivalen på Vinstra er litt mindre enn Seljord i antall publikummere, men det til tross ble det satt rekorder i den lille pizzabakervogna disse dagene.

- Potetbakern solgte like bra som de gjorde i fjor, og vi hadde satt opp et budsjett som vi gjorde til skamme. Lørdagen var helt vanvittig, og totalt solgte vi pizza for over 500.000 kroner, smiler Eckbo.

Men det er store kostnader knyttet til å delta på festivalen. Blant annet er det et stort mannskap som bemanner vogna døgnet rundt fra onsdag til søndag, og samtidig er det langt fra gratis å få tildelt plassen.

- Vogna er ikke veldig stor, og det går varmt på det travleste. Vi hadde et godt samarbeid med Pizzabakeren Vinstra som produserte maten der, også stekte vi pizzaen i vår vogn, sier Eckbo.

En skulle kanskje tro det ble noen ubehagelige opplevelser med så mye drikkende campinggjester, men Eckbo melder bare om god stemning.

- Det var ikke noe bråk, og folk ventet pent i kø. Forhåpentligvis er vi tilbake på Vinstra neste år, smiler Eckbo.