Seieren betyr fortsatt tabelltopp før kampen mot Ham Kam neste helg.

En av årets lengste reiser er unnagjort, og det endte med seier 1-0 over Molde 2. Den tredje strake seieren i serien, og fortsatt uten baklengs, skriver Elverum fotball på sine hjemmesider.

Kampen startet bra, med elverumsdominans i starten av første omgang. Men etterhvert ble det litt mindre flyt i spillet, og først omgang ble ikke den beste som laget har gjennomført. Molde lå bra defensivt, og Elverum kom ikke til alt for mange sjanser. Det gjorde heller ikke Molde, så omgangen endte 0-0, melder Elverum fotball.

Så kom målet

I andre omgang kom Elverum til langt flere sjanser, og etterhvert ble det klart at Molde 2 fikk problemer med å henge med. Flere store sjanser ble produsert, men det skulle gå 70 minutter før første scoring kom.

Elmadhi Bellhchen scoret det som skulle bli kampens eneste mål. Elverum spiller opp, laget kommer på flere løp, og Elmahdi fikk ballen på medløp fra Robin Hjelmeseth. Ballen ble satt sikkert i mål, og Elverum var endelig i ledelsen. Dette var en av mange kontringer som burde ha gitt uttelling tidligere. Men nå satt den, og scoringen sikret seieren 1-0. 

Molde maktet ikke å komme tilbake, og produserte svært få sjanser gjennom kampen. 

En velfortjent seier, og tre nye poeng i kassa, skriver Elverum fotball på sine hjemmesider.

HAMKAM

I neste seriekamp er det nabo HamKam som står på andre siden av banen. Nabooppgjørene har vært spennende, men det er nok HamKam som er favoritter. Skal Elverum overliste hamarsingene? Det svaret får vi på Elverum stadion lørdag 30. april klokka 16.00.

I mellomtiden møtes for øvrig Elverum og Kongsvinger til kamp om videre avansement i cupen. Den kampen spilles på Elverum Stadion førstkommende onsdag klokka 18.00.