• KLAR FOR REVANSJE: Trener Tore Fossum vil se gutta revansjere seg mot Ull/Kisa.
  • KLAR FOR NY SPORT: Carlos Gaete Moggia måtte ut med skade sist kamp, og trener alternativt for å rekke kampen på søndag.
  • KLAR TIL KAMP IGJEN: Marius Hagen (lengst til høyre) hadde «permisjon» forrige kamp, men er klar til kamp mot Ull/Kisa.

Elverum lå under 1-0 til pause mot Bodø/Glimt, men etter en time ble Jonas Enkerud dratt ned og Elverum fikk straffe. Straffa fra Adnan Cirak reddet Bodø/Glimts keeper på spektatulært vis og rett etterpå ble det 2-0 på en dårlig klarering fra forsvaret. Og før det var gått 10 minutter til, stod det 5-0 til Bodø/Glimt!

Men stortapet har de nå lagt bak seg og i ettertid har spillerne sett at prestasjonen ikke var så dårlig som resultatet tilsier:

- Etter at vi har gått igjennom kampen i ettertid, så ser vi at vi er «ok» til vi misser på straffa. Etter det er det katastrofe, og da det blir 5-0 er jo det altfor mye. Vi må nå se framover, og ta med oss den første timen, for der er vi fullt på høyde mot Bodø/Glimt, sier Elverums trener Tore Fossum.

Fossum la fort nederlaget bak seg:

- Ja, det var fort gjort for min del. Men vi har brukt en del tid på gutta for å få de klare igjen, vi hadde «TV-kveld» hvor de fikk sett de første 45 minuttene og da fikk de nok et litt annet inntrykk av kampen etter det, forklarer Fossum.

ny kamp og nye muligheter

Det fine med fotball er at det alltid kommer nye muligheter:

- Ull/Kisa har gjort det veldig bra i starten, de kommer nok hit med masse energi og selvtillit. Samtidig så vet vi at vi kommer til å selge oss dyrt her hjemme på Elverum stadion, og vi går selvsagt for seier og 3 poeng. Vi vet også at nivået i OBOS er høyere enn i fjor, så vi må forbedre oss i noen av spillets faser,  hvis det skal bli 3 poeng, sier Fossum.

Skader er jo en del av fotballen, og i Elverum er det intet unntak:

- Flere ble jo byttet ut med skader mot Bodø/Glimt, men det ser bedre ut i dag - enn det gjorde etter kampen. Da fryktet jeg at vi både gikk på en smell og samtidig mistet noen spillere på grunn av skader. Jeg tipper uansett at de fleste som gikk ut med skade, skal være klare igjen til Ull/Kisa-kampen, sier Fossum.

Marius Hagen hadde «permisjon» av familiære årsaker mot Bodø/Glimt:

-  Marius er tilbake etter en avtalt familietur, så han er klar for match på søndag, smiler Fossum.

tøffe kamper og lite finspill

OBOS-ligaen er ikke spesielt kjent for finspill:

- Jeg har sett en del av kampene i åpningsrundene, og det er lite finspill i kampene. Det er tette og jevne kamper, masse dueller og kriging i begge boksene. DET er OBOS-ligaen, så gjelder det bare å «bikke» de avgjørende situasjonene i vår vei. Vi må bare ta neste kamp vi nå, og gå for å vinne. Vi skal ha masse energi på søndag og skal gjøre en god kamp, sier Fossum.

Det er hjemme på Elverum stadion de må ta de fleste poengene:

- Ja, hvis du ser på resultatene i de første rundene, så har det ikke vært så mange borteseire. Det er helt klart en fordel med hjemmebane, men fotballen er rund! Vi skal selvsagt gjøre alt vi kan for å vinne, og håper på masse støtte fra tribunen. Det var bra oppmøte i første hjemmekamp, så vi håper folk kommer og lager liv og støtter oss - gutta trenger det, oppfordrer Tore Fossum.