Det ble tap mot Bækkelaget på bortebane onsdag for Elverum, og dermed blir det en 3. og avgjørende kamp i semifinalen i Terningen Arena søndag.

HedmarksRadioene og iElverum.no er kampsponsor, og skal derfor gi bort to billetter til 13 heldige lyttere og lesere.

Sånn vinner du

- Alt du trenger å gjøre for å vinne er og kommentere under artikkelen på våre Facebook-sider. Skriv «Jeg vil vinne», og du er med i trekningen fredag ettermiddag. Artiklene er postet på Facebook-sidene til SolørRadioenSolørMagasinetElverumsRadioen og iElverum, sier Bjørn-Martin Brandett.

Han er daglig leder i HedmarksRadioene AS som er i ferd med å bygge seg opp som et solid mediehus i Hedmark.

- Nå driver vi nettavis og radio i Elverum og Solør. Vi drifter radio i Trysil, Østerdalen og på Hedmarken. Også i Kongsvinger har vi eierinteresser. Vi leverer et gratis produkt til alle våre lyttere og lesere. Det får vi voldsomt mange gode tilbakemeldinger på. Slagordet vi bruker er alltid gratis og oppdatert, sier Brandett.

- GØY å ringe TIL

ElverumsRadioen har vært med som sponsor for Elverum Håndball lenge, og markedssjef Kalle Bjørkman setter stor pris på samarbeidet.

- Det er kjempegøy. HedmarksRadioene er en lokal aktør som er med på å gjøre mye sprell. Vi har kjørt to kamper på Flisa, og SolørRadioen har stilt opp veldig bra begge ganger, sier Bjørkmann.

Han mener HedmarksRadioene er en aktør det er gøy å ringe til.

- Da jeg ringer får jeg oftere ja enn nei, og Bjørn-Martin bestemmer seg og svarer umiddelbart, sier Bjørkman.