Det er første året hvor festivalsjef Stine Haugen sitter med lederansvaret. Sjøl synes hun at sjølve arrangementet har gått ganske bra.

- Jeg syns det har gått himla bra. Heldigvis har jeg hatt mange gode frivillige i ryggen. Hadde jeg ikke hatt dem, så tror jeg ikke det hadde gått såpass fint, sier Stine Haugen.

For Haugen har det vært en annerledes utgave av Volumfestivalen enn det hun har opplevd tidligere. Denne utgaven av Volumfestivalen er hennes første som leder.

- Det har vært moro og det har gått veldig fint. Vi har gjort et godt forarbeid som har gjort sitt til at festivalen gikk bra. Det var lite som dukket opp underveis som vi ikke visst hvordan vi skulle løse, sier Stine Haugen.

Mindre besøkt

Årets festival har hatt mindre besøk enn festivalen i fjor. Festivalsjefen tror ikke programmet var grunnen til at festivalen i år ble mindre besøkt enn tidligere år.

- Det var litt mindre folk enn det vi har opplevd før om årene. Det merka vi spesielt i parken, både fredag og lørdag egentlig. Men det får ikke det helt store negative utfallet, men jeg tror at det er vanskelig å gå ut en fredag kveld når det renger ute, sier Stine Haugen, som gir været skylda for at mange valgte å bli hjemme.

-  Ja, jeg tror det definitivt. Det har hatt en påvirkning om ikke noe annet, sier Haugen.

Bra besøk på lavt volum

Sjøl om konsertene i Elvarheimsparken ikke dro så mange publikummere som håpet, slo Lavt Volum an hos barnefamiliene.

- Da regnet det ikke så mye. Det regnet litt på starten av barneprogrammet, men så lettet det og sola tittet også frem. Vi er stolte av Lavt Volum, et tilbud til de med små barn, sier Stine Haugen.

Hun tror nok at konserten med Daniel Kvammen er den mest besøkte konserten under Volumfestivalen.

- Elvarheimsparken badet i sol da Daniel Kvammen stod på scena, så jeg tror nok at konserten hans er den som trakk flest folk til våre arrangementer under Volumfestivalen, avslutter festivalsjef Stine Haugen.